Een goede make-up, in de juiste kleuren, is net dat beetje extra dat jouw uiterlijk verzorgder maakt. Het gaat er mij om dat JIJ gezien wordt, niet jouw make-up.

MAKE-UP ADVIES

Draag jij make-up in jouw juiste kleuren en stijl?

Het make-up advies van de Haagse KLEUR & STIJL Studio is gebaseerd op de Personal Color Card die je hebt ontvangen na afloop van een kleurenanalyse en kleuradvies. Je ontdekt wat jouw beste make-up kleuren en make-up stijlen zijn. Die zullen je laten stralen, zelfs met heel weinig make-up. Het make-up advies zorgt ervoor dat je vanaf nu alleen die kleuren en producten aanschaft die je ook daadwerkelijk gebruikt.

Wist je dat je make-up extra aandacht nodig heeft als je wat ouder wordt?

Vanaf onze kinderjaren verliezen we geleidelijk pigment. Niet alleen verliezen we pigment uit ons haar, maar ook de kleur van onze huid en ogen is aan verandering onderhevig. Je natuurlijke kleuren veranderen als je ouder wordt; ze worden zachter en verliezen aan intensiteit. Dat betekent dat je daarop je kleurpalet zou moeten aanpassen en dat geldt niet alleen voor je kleding, maar ook voor je make-up kleuren.

Ouder wordende ogen vragen ook om een andere manier van opmaken, dan als je nog in de twintig bent. De huid rond je ogen wordt minder glad, je krijgt kraaienpootjes, je wimpers worden wat dunner, je wenkbrauwen worden wat dunner en fletser van kleur. De ruimte tussen je oog en wenkbrauwen wordt kleiner en je huid wordt dunner, minder elastisch. Je huid zakt wat uit en wordt wat rimpeliger. Je krijgt wallen en donkere kringen onder je ogen. Dat vraagt om een andere make-up!

"Beste Bianca, bedankt voor je uitgebreide analyse! Wat was het een fijne middag en wat voelde ik me serieus genomen en in het zonnetje gezet. Ik ga zeker oefenen met wat ik reeds in de kast heb hangen en bewuster kijken bij het shoppen. Het make-up advies was voor mij heel fijn en ik ga de spulletjes zeker aanschaffen. Heel veel dank voor de gastvrije en interessante middag. Je bent een echte lieverd." Ervaringen met de Haagse KLEUR & STIJL Studio.

Tijdens een make-up advies leer je:

  • Make-up stijlen die bij jou passen;
  • Make-up kleuren en producten toe te passen, die aansluiten bij jouw uitstraling en persoonlijkheid;
  • Een snelle en eenvoudige manier om jezelf perfect op te maken.

Ik ben bewust niet verbonden aan een bepaald cosmetica merk; je kunt geen make-up producten bij mij kopen. Dat vind ik zelf heel prettig, want dan voelen klanten zich niet verplicht om make-up producten bij mij aan te schaffen. Ik kan je wel verwijzen naar merken en kleuren die passen binnen jouw budget en bij jouw persoonlijke kleurpalet.

Een make-up advies kan alleen in combinatie met een kleurenanalyse geboekt worden.

Voor een overzicht van het aanbod en de tarieven: klik hier