Don't wait to lose weight to look great!

Happy is not a dress size ❤

Ik weet hoe lastig het kan zijn om met een grote kledingmaat, leuke kleding te vinden waar je je fijn en mooi in voelt. Dat ligt niet aan jou! Het komt omdat – alle 'body positivity' ten spijt – het slecht gesteld is met het kledingaanbod in grote maten.

Maat 46, is de maat waarbij je keuzestress al overgaat in keuzearmoede als het op kleding aankomt. Er zijn een paar kwalitatieve labels die zich specialiseren in de rondere vrouw en je kunt ook in een aantal grote ketens terecht, maar als je in mode geïnteresseerd bent en van winkelen houdt, moet je geluk hebben om in het minimale aanbod je persoonlijke stijl terug te vinden in kleding die bij je lichaamsvorm past.

"Bianca benadrukt vooral je mooie kanten. En voor mij gold, hoe anders kun je soms naar je zelf kijken, een eye opener! De hele sessie heeft me in laten zien dat ik best mijn kuiten kan laten zien.  Ik heb een prachtige jurk gekocht, in de kleur uit mijn kleurenpalet en met de goede vorm en lengte. De complimenten vielen me ten deel, maar bovenal: ik voel me er gewoon thuis in, het past bij mij. Ik ben ongelooflijk blij dat Bianca mij heeft geholpen."

Het sprookje van de ideale maat tegenover jouw imperfecte figuur is voorbij! Het is tijd voor een positieve verstandhouding met jezelf. De tijd om jezelf te kwellen is voorbij! Het is tijd voor Body Positivity Power!

Als Plus Size expert kan ik jou helpen op zoek te gaan naar jouw eigen stijl. Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijkheid en haar eigen unieke en mooie vormen. Zorg ervoor dat kleding deze mooie vormen omarmt en verstop ze niet in te ruim zittende kleding. En kijk vooral niet naar de maten. Die zeggen niets over de pasvorm en verschillen van merk tot merk en van land tot land. Soms kan het helpen om een item te laten aanpassen, zodat het perfect aansluit bij jouw vorm en stijl. Een grotere maat hebben is géén excuus om er niet leuk uit te zien en een goed advies over je uiterlijk kan een verfrissende werking op je innerlijk hebben.

Creëer je eigen stijl en durf!

Misschien kies je altijd voor wijd vallende zwarte basic items, omdat je bang bent om te veel op te vallen, terwijl je eigenlijk liever andere kleuren of prints zou willen dragen? Ik hoop dat ik je kan inspireren kleding te kiezen die bij je past; zowel bij je innerlijk als bij je uiterlijk. Zichtbaar zijn is belangrijk voor jouw eigenwaarde, om jouw unieke plek in deze wereld in te kunnen nemen.

Voor een overzicht van het aanbod en de tarieven: klik hier

Body Positivity en lichaamsbeeldcoaching in Den Haag

Hoe geweldig je outfit ook is, als je een negatief lichaamsbeeld hebt zullen de kleren nooit volledig tot hun recht komen. Als je vindt dat je het niet waard bent om aandacht te besteden aan je uiterlijk en kleding, is het belangrijk om eerst aan je lichaamsbeeld en zelfvertrouwen te werken. En denk vooral niet dat je eerst moet afvallen, voordat je leuke kleding kunt kopen!  Hoe meer jij jezelf en je lichaam hebt geaccepteerd, hoe makkelijker het zal zijn om je persoonlijke stijl te definiëren. Pas als je stopt met het gebruiken van kleding om jezelf te verstoppen, krijg je de vrijheid om te gaan onderzoeken wat er nu echt bij jou past; om jezelf mooi en aantrekkelijk te voelen zoals je bent.

Ik ben trots en dankbaar dat ik onderdeel ben van het netwerk van Body Positive - en gewichtsneutrale professionals. Naast mijn werk als imagocoach, begeleid ik als lichaamsbeeldcoach vrouwen in het ontwikkelen van een positief lichaamsbeeld en een gezonde relatie met eten en bewegen, ongeacht hun maat of gewicht. 

"Bianca, jij heb iets unieks te bieden en een rijke bron van kennis en persoonlijke ontwikkeling om uit te putten. Welkom bij het netwerk van Body Positive & Gewichtsneutrale professionals. Ik ben ontzettend blij dat je erbij hoort."

Danielle van Heemskerk van Bureau Body Positivity