Hoe je body positivity een plek kunt geven in je dagelijkse leven

NIEUW! 8 weekse body positivity ♥ training in Den Haag

Body positivity is terecht online heel populair, maar er zijn weinig fysieke plekken waar je erover kunt leren, praten en (onder begeleiding) kunt oefenen met het in de praktijk brengen van methoden die je helpen op je reis naar lichaamsacceptatie. Wat zou er gebeuren als je stopt met jezelf te willen veranderen en je lichaam accepteert zoals het nu is? Elke dag die je verspilt aan oorlog met je lichaam is een dag minder om van je leven te genieten en om jezelf te ontwikkelen.

Voor wie?

Deze groepstraining is voor vrouwen (in alle vormen en maten) die voelen dat ze een shift mogen maken van geen ruimte in te durven nemen naar er volledig te mogen zijn en die in een veilige omgeving willen leren hoe ze hun lichaam (weer) kunnen accepteren precies zoals het nu is. Die niet meer geremd willen worden door hun uiterlijk en een leven willen creëren vol passie en in harmonie met hun belangrijkste waarden.

Werkwijze:

Deze body positivity training is ontwikkeld aan de hand van de principes van bodypositivity, HAEZ (Health At Every Size), ACT, empowermentmethodiek, zingeving en levenskunst. De training zal een combinatie zijn van delen, ervaren, bewust worden, oefenen en ontdekken. De groepsdynamiek draagt bij aan jouw proces; het creëert verbondenheid en helpt je om je eigen thema's beter in beeld te krijgen en te onderzoeken.

Ervaring:

Ik ben lichaamsbeeld- en imagocoach en heb de opleiding voor Body positive Professional afgerond. Daarnaast heb ik als levensbeschouwelijke docent/trainer (master in Humanistic, Ethical and Worldview Education (Universiteit voor Humanistiek) ervaring met begeleiding bij de oriëntatie op levensbeschouwing, zingeving, levenskunst, talent- en identiteitsontwikkeling.

Praktisch:

Locatie: Anna van Buerenplein 51, 2595 DB Den Haag (naast het Centraal Station)

Aantal deelnemers: minimaal 4 personen - maximaal 6 personen (vrouwengroep)

Duur: 8 bijeenkomsten van 2 uur (zie onderaan deze pagina de mogelijke data met bijbehorende tijdstippen

Tarief: € 250,- p.p. voor 8 bijeenkomsten. De prijs is inclusief btw, materiaal, thee of koffie met lekkers

Actueel overzicht van startdata Body positivity ♥ trainingen Den Haag:

A. Body positivity training ♥ mei - juni - juli 2020 ! geannuleerd vanwege COVID-19 !

Dinsdagavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

12 mei, 19 mei, 26 mei, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni en 7 juli 2020

B. Body positivity training ♥ mei - juni - juli 2020 ! geannuleerd vanwege COVID-19 !

Vrijdagmiddagen van 14.15 uur tot 16.15 uur (inloop vanaf 14.00 uur)

8 mei, 15 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 26 juni, 3 juli en 10 juli 2020

Er is maar plek voor slechts 6 deelnemers per training, dus zorg dat je op tijd jouw plek reserveert!

Wil je je opgeven voor één van de Body positivity ♥ trainingen?

Stuur een mail naar info@haagsekleurenstijlstudio.nl met je naam, adres en mobiele telefoonnummer en geef aan voor welke training (A of B) je je wilt opgeven.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met factuur. Na ontvangst van de betaling, is de aanmelding definitief.

Wil je meer informatie, heb je vragen, of twijfel je tussen een groepstraining of een één-op-één coachingstraject? Bel of mail mij gerust!

Kun je niet op bovenstaande data, maar wil je wel graag op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe data bijkomen? Dat kan ook door mij een mail te sturen.